Portservice er vi kompetente til at udføre

​Har du brug for justering af din port efter et uheld, eller trænger den blot til vedligeholdelse? Så står vi hos Ottesen Porte & Hegn ApS klar til at udføre portservice efter dine ønsker og behov. Vi er et professionelt firma med mange års erfaring på området. Vi holder til i Skælskør, men vi servicerer gerne kunder i hele Danmark.

Vi har udført portservice hos mange tilfredse kunder siden 2007. Derfor er vi i stand til at varetage mange forskellige opgaver på området. Vi hjælper, hvis din port har brug for justering efter et uheld eller blot har set bedre dage. Vi er professionelle og afslutter ikke opgaven, før den er klaret tilfredsstillende. Du kan med andre ord trygt kontakte os, hvis du er på udkig efter en kompetent samarbejdspartner.

Vi udfører portservice efter dine ønsker

Du kan selv varetage den regelmæssige vedligeholdelse og smøring af din port og derved forlænge portens levetid. Ved større uheld, som eksempelvis påkørsler, fejl på port, automatik, fjedre og lignende, skal du have fat i professionelle. Det er store konstruktioner og elementer, der bør serviceres af professionelle for at undgå ukorrekte løsninger.

Vi klarer nemt alle mærker og typer af porte hos både private og erhvervskunder. Vi tilbyder desuden at lave en fast serviceaftale, hvilket giver din port maksimal levetid og funktionalitet. Her tjekker vi din port for mangler, samt sørger for at vedligeholde den bedst muligt.

​Kontakt os for flere oplysninger

Skal vi justere din port for dig, så kontakt os gerne med det samme for at modtage flere oplysninger. Vi står klar til at tilbyde professionel portservice lige efter dine behov.

Vi kan kontaktes på telefon 60 61 06 68 eller på mail info@ottesen-porte.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med flere oplysninger.

Få et gratis prisoverslag på port, låger eller hegn

Udfyld formularen her på siden, og du vil snarest blive ringet op af en af vores dygtige medarbejdere.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Dansk design

Højeste kvalitet

Galvaniseret stål

Elegante løsninger

Ottesen Porte & Hegn ApS​

Industrivej 6A, 4230 Skælskør - Find vej her

Tlf.: 61 10 06 68 - E-mail: info@ottesen-porte.dk
​CVR: 38534203​

fb-bottom  linkedin-bottom