Stort udvalg af skydeporte 

Er du på udkig efter en skydeport? Hos Ottesen Porte & Hegn ApS er vi nemlig specialister i porte, herunder skydeporte, og vi står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning. Vi har et bredt udvalg af forskellige porte, så du kan finde den, som passer bedst muligt til dine behov. Vores firma er beliggende i Skælskør, men vi servicerer kunder i hele Danmark.

Vi har nøje udvalgt produkterne, så de overholder vores strenge kvalitetskrav, og har samtidig sikret et bredt udvalg, så enhver kunde kan finde en tilfredsstillende løsning hos os.​

Vi fører kun porte og låger af meget høj kvalitet, hvilket blandt andet sikrer en lang holdbarhed. Alle vores produkter smedes i hånden og galvaniseres for at opnå den bedst mulige kvalitet og styrke. 

Til sidst pulverlakerer vi for et flot og tilfredsstillende resultat. Se gerne vores portefølje, og find den stil, der matcher dine behov.​

Vi tilbyder skydeporte i smedejern

Vi fører bl.a. skydeporte, som er lavet i smedejern, da dette giver en lang række fordele. Du er eksempelvis sikret en holdbarhed på mange generationer, da vi går meget op i kvalitet og godt håndværk. Vi har med andre ord udarbejdet robuste og holdbare løsninger.

Vores porte og lignende smeder vi i hånden, hvilket sikrer et skræddersyet resultat lige efter dine ønsker.

Få et gratis prisoverslag på port, låger eller hegn

Udfyld formularen her på siden, og du vil snarest blive ringet op af en af vores dygtige medarbejdere.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Dansk design

Højeste kvalitet

Galvaniseret stål

Elegante løsninger

Når vi har smedet smedejernslågen færdig, skal den igennem flere forskellige trin for at opnå optimal holdbarhed og styrke. Første trin er varmgalvanisering, der forhindrer rust grundet forsegling af jernet. Til sidst pulverlakeres lågen med en stærk lak, så den står flot i mange år. Ved ridser kan du desuden nemt reparere lågen med en pensel, og herved bevares lågens galvanisering og holdbarhed.

Vi skræddersyer en løsning inden for skydeporte til dig

Grundet vores store erfaring inden for skydeporte er vi i stand til at tilbyde mange forskellige løsninger. Herved er du sikret at finde den optimale løsning, når du samarbejder med os. Vi sætter altid god tid af til hver enkelt kunde, hvor vi taler om forventninger og ønsker til løsningen. Herefter skræddersyer vi en løsning til dig, som imødekommer disse behov bedst muligt.

Når vi skræddersyer den perfekte løsning til dig, kan du forvente at få en meget stærk og holdbar løsning, som du kan få glæde af i mange år. Derudover er du sikker på at opnå et klassisk, elegant og stilet look, som byder dine besøgende velkommen i smukke omgivelser. Med en smedejernsport er du effektivt beskyttet mod uønskede gæster.

Kontakt os gerne med det samme for at lade os høre om dine ønsker til din nye skydeport. Så tager vi en uforpligtende snak, hvorefter vi skræddersyer den løsning, som du har brug for.

Få en skydeport af høj kvalitet til en god pris

Hos Ottesen er vi med dig hele vejen, hvis du ønsker det. Vi udfører gerne murerarbejde, når din nye skydeport skal sættes op på murede søjler. Ønsker du også, at din belægning i din indkørsel skal etableres eller reetableres, løser vi også gerne det. Uanset hvilke opgaver vi skal være behjælpelige med, så kan du forvente et resultat af høj kvalitet, som du kan få til en lav og attraktiv pris.

​Vi har mange års erfaring med automatisk portåbning og andre funktioner, som kan gøre dit hjem endnu mere sikkert. Vi hjælper også gerne med dørtelefoner, adgangskontrol og kørebanesensorer, så dit hjem kan blive endnu mere sikkert og trygt. Hos os er der med andre ord ingen opgave inden for faget, som er for stor eller for lille, til at vi kan løse den for dig.​

​Hvilken skydeport skal man vælge?

Det er svært at give et entydigt svar på, hvilken skyde du skal vælge. Der findes nemlig mange forskellige løsninger på området, og derfor er der noget for enhver smag og til ethvert behov. Vi kan eksempelvis tilbyde ledhejseporte eller industriporte samt portåbnere og andre former for portautomatik.

Med et smedejernsprodukt fra Ottesen får du håndlavet kvalitet skabt efter dine ønsker. Du kan lade os inspirere dig, eller du kan inspirere os med egne design og udkast. Vi har altid gode råd til dig, som sikrer dig den bedste løsning. Resultatet bliver altid unikt og tilpasset dine ønsker.

Du kan med fordel lade dig inspirere af vores udvalg af:

  • Låger og porte i smedejern
  • Automatiserede porte og låger
  • Hegn og låger til haven.

Kontakt os for flere informationer

Ønsker du at modtage flere informationer, om hvad vi kan tilbyde dig, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os for flere oplysninger og gode tilbud. Vi står klar til at foretage montering af skydeporte efter mål. Vi garanterer dig høj kvalitet og professionalisme til billige priser.

Vi kan kontaktes på telefon 60 61 06 68 eller på mail info@ottesen-porte.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.

Du er velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor du får tilsendt en række gode tilbud, masser af inspiration og nyheder før alle andre.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Ottesen Porte & Hegn ApS​

Industrivej 6A, 4230 Skælskør - Find vej her

Tlf.: 61 10 06 68 - E-mail: info@ottesen-porte.dk
​CVR: 38534203​

fb-bottom  linkedin-bottom