Portautomatik tilbydes af professionelt firma

​Er du på udkig efter en ny skydeport? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Ottesen Porte & Hegn ApS er vi eksperter i mange forskellige porte og portautomatik. Vi fører alle typer af NICE-portautomatikker, hvilket er din garanti for høj kvalitet. Vi holder til i Skælskør, men hjælper gerne kunder over hele Danmark.

​Vi er et professionelt og kompetent firma, som har eksisteret siden 2007. Vi har løst et hav af forskellige opgaver inden for portautomatik for tilfredse kunder, og vi står også klar til at hjælpe dig. Vores automatikløsninger er til både private og erhverv. Vi er altid klar på at hjælpe dig i mål med dine ønsker, hvad enten du mangler en ledhejseport eller en anden type port.

​Vi har brede kompetencer inden for portautomatik

Vi har mange års erfaring, og vores spidskompetencer er inden for porte, hegn og låger. Vi kan med andre ord varetage både store og små opgaver, derfor du ikke bør holde dig tilbage fra at kontakte os for professionel hjælp.

Vi fører et bredt sortiment af kvalitetsprodukter fra NICE, hvilket betyder, at vi kan tilbyde et bredt udvalg af forskellige portautomatikker. Vores udvalg af NICE-produkter indeholder:

  • NICE-WiFi gate til fjernstyring fra fx smartphone
  • Fjernbetjeninger i eksklusivt design
  • Automatik til enkeltfløjede indkørselslåger
  • Modtagerboks til eksisterende motorstyring
  • Automatik til dobbeltfløjede indkørselslåger
  • Automatik til skydeporte
  • Trådløs kodelås
  • NICE-portautomatikker kan monteres på selve porten eller graves ned i terræn.

Få portautomatik i høj kvalitet hos os

Når du samarbejder med os, kan du være sikker på at få professionalisme og portautomatik i høj kvalitet og lækkert design. Disse ord er nemlig kendetegnende for vores virksomhed. Vi fører kun porte, gitre, hegn og låger af høj kvalitet, hvilket sikrer en lang holdbarhed og et effektivt produkt.

Alle vores produkter smedes i hånden og galvaniseres for at opnå den bedste kvalitet og styrke. Til sidst pulverlakerer vi for et perfekt, flot resultat.

Du kan med fordel kigge vores portefølje igennem her på siden og finde en stil, der matcher dine ønsker og behov.

Vi skræddersyer den løsning, som passer bedst til dig, og vi garanterer en både effektiv og flot løsning til en fordelagtig pris.​

​Kontakt os for at høre om dine muligheder

Kunne du tænke dig at høre mere om dine muligheder inden for portautomatik, så kontakt os, og vi finder den rigtige løsning til dig. Vi står klar med en stor viden inden for faget, og kan varetage enhver opgave.

Du kan kontakte os på telefon 60 61 06 68 eller på mail info@ottesen-porte.dk, så vender vi tilbage snarest muligt med flere oplysninger.

Du kan desuden med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor du får tilsendt en række gode tilbud, masser af inspiration og nyheder.

Vi ser frem til at realisere dine ønsker.

Få et gratis prisoverslag på port, låger eller hegn

Udfyld formularen her på siden, og du vil snarest blive ringet op af en af vores dygtige medarbejdere.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Dansk design

Højeste kvalitet

Galvaniseret stål

Elegante løsninger

Ottesen Porte & Hegn ApS​

Industrivej 6A, 4230 Skælskør - Find vej her

Tlf.: 61 10 06 68 - E-mail: info@ottesen-porte.dk
​CVR: 38534203​

fb-bottom  linkedin-bottom