Find den dørtelefon, du leder efter​

Står du og skal bruge en dørtelefon? I så fald er du kommet til de helt rette. Hos Ottesen Porte & Hegn ApS tilbyder vi nemlig et stort udvalg af dørtelefoner. 

Vi hører til i Skælskør, og har kunder fra hele Danmark, hvorfor vi med garanti også vil kunne hjælpe dig. Der findes i dag mange muligheder, når det kommer til dørtelefoner, og vi tilbyder blandt andet:

  • Dørtelefon med kamera
  • Dørtelefon til lejlighed
  • Porttelefon
  • Trådløs dørtelefon.

Du vil således med sikkerhed kunne finde den model, der passer til dine behov. Bor du eksempelvis i en etageejendom, er en videodørtelefon meget praktisk. På den måde kan du nemlig se, hvem der ringer på din dør. Vi har desuden rig erfaring, når det kommer til dørtelefoner, hvorfor vi hellere end gerne vil hjælpe dig med udskiftning til en god pris.

Sådan fungerer en dørtelefon

Der er ingen tvivl om, at en dørtelefon er rigtig smart. Systemet fungerer ved, at der bliver installeret et udendørsanlæg enten ved hoveddøren eller ved porten, og herefter skal der installeres et anlæg indenfor i selve bygningen. Det er som tidligere nævnt særligt praktisk i etageejendomme, men de kan også sagtens anvendes i helt almindelige huse. På den måde kan du lettere lukke dine gæster ind, der kommer for at besøge dig.

Luk dine gæster ind, uden at du skal gå udenfor

Det er ikke altid, at man lige orker at bevæge sig udenfor, når nogen ringer på døren. Det gælder især, hvis du bor i en høj bygning. Det kan du slippe for med en dørtelefon. Denne muliggør nemlig, at du effektivt og hurtigt kan lukke dine gæster ind, uden at du skal gå ud af bygningen. Der findes endda dørtelefoner med en tilknyttet app, så du kan åbne døren ved hjælp af denne, mens du ikke er hjemme. 

Det smarte ved en dørtelefon er desuden, at den er med til at øge sikkerheden hjemme hos dig, i og med at du lettere kan administrere, hvem der befinder sig på din grund.

Det bør du overveje ved valg af dørtelefon

Der er en række overvejelser, du med fordel kan gøre dig, inden du vælger at installere en dørtelefon hjemme hos dig. Vi har rig erfaring inden for branchen, og vi tilbyder derfor professionel rådgivning og vejledning, når det kommer til valg af dørtelefon. På den måde kan vi lettere finde frem til den helt rigtige løsning for dig. Vi kan blandt andet hjælpe dig med at træffe et valg angående design, opsætningen, kamera, lyd og funktioner.​

Find en dørtelefon der lever op til dine ønsker

For os er det meget vigtigt, at du får lige præcis den dørtelefon, der formår at leve op til dine ønsker og behov. Derfor tilbyder vi dig professionel vejledning, så du har et bedre grundlag for at træffe det rette valg for dig. I den forbindelse bør du også tænke over, hvor dørtelefonen skal placeres i dit hjem, og her kan vi tilmed være behjælpelige. Vi tilbyder således professionel hjælp fra start til slut, så du kan øge sikkerheden hjemme hos dig. 

Det æstetiske udtryk skal passe til dit hjem

En dørtelefon har først og fremmest en effektiv og praktisk funktion. Det er dog samtidig vigtigt, at det æstetiske udtryk passer til dit hjem. Vi tilbyder et bredt udvalg af dørtelefoner fra de førende procenter på markedet, hvorfor du med garanti vil kunne finde en model, der passer perfekt ind i din lejlighed. Det gælder uanset, om du søger en dørtelefon med kamera, en porttelefon eller noget helt tredje. Vi kommer desuden hellere end gerne og hjælper dig med udskiftningen. 

Vælg mellem simple og avancerede modeller

Hos os finder du en lang række forskellige løsninger. Det vil sige, at du kan finde alt fra en helt simpel GSM-døråbner og GSM-dørtelefon til de mere avancerede dørtelefoner, der er udstyret med video. Disse avancerede modeller kan desuden kobles til dit netværk, så du kan se, hvem der ringer på din dør via din smartphone. Det gælder desuden uanset, hvor i verden du befinder dig. Det er utroligt smart, og det er tilmed med til at øge din følelse af tryghed.

Få overblik over, hvem der går ind og ud af bygningen

Leder du efter en dørtelefon med kamera, er du kommet til det helt rigtige sted. Vi tilbyder et bredt udvalg af dørtelefoner til konkurrencedygtige priser, ligesom at vi hellere end gerne vil komme og hjælpe dig med selve udskiftningen. Der er mange mennesker, der i dag føler sig utrygge, når de befinder sig derhjemme, hvilket bestemt er ærgerligt. Gør dette sig også gældende for dig, bør du overveje at investere i en dørtelefon. På den måde kan du lettere få et samlet overblik over, hvem der går ind og ud af din bygning.

Opnå en større tryghed derhjemme

Alle mennesker bør føle sig fuldstændig sikre og trygge, når de befinder sig hjemme. Bor du i en etageejendom, oplever du sikkert, hvordan fremmede mennesker går ind og ud hele tiden. Det kan bestemt være med til at øge usikkerheden, og vil du således gerne kunne administrere, hvem der kommer ind i bygningen eller ind på din grund, er en dørtelefon en rigtig god idé. I den forbindelse bør du investere i en model med kamera, så du kan se, hvem der ringer på, og dermed undgå at lukke op for nogen, du ikke kender.

Kontakt os i dag for yderligere information

Er du således på udkig efter en dørtelefon til hjemmet, bør du bestemt tage kontakt til os. Vi tilbyder fordelagtige priser på udskiftningen af en ny dørtelefon, der bestemt må siges at være et smart system. På den måde kan du nemlig hurtigt og effektivt lukke dine gæster ind, og du øger samtidig sikkerheden markant.

Vi har desuden masser af erfaring på området, hvorfor vi tilbyder alle vores kunder vejledning, så du kan få valgt den optimale løsning for dig – hvad end du foretrækker en simpel model eller en avanceret dørtelefon med video.

Har du lyst til at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, skal du være mere end velkommen til at tage kontakt til os allerede i dag. 

Du kan vælge at ringe til telefon 60 61 06 68 eller skrive til e-mail info@ottesen-porte.dk. Endelig kan du også sende en besked til formularen, som du finder på vores hjemmeside.

Få et gratis prisoverslag på port, låger eller hegn

Udfyld formularen her på siden, og du vil snarest blive ringet op af en af vores dygtige medarbejdere.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Dansk design

Højeste kvalitet

Galvaniseret stål

Elegante løsninger

Ottesen Porte & Hegn ApS​

Industrivej 6A, 4230 Skælskør - Find vej her

Tlf.: 61 10 06 68 - E-mail: info@ottesen-porte.dk
​CVR: 38534203​

fb-bottom  linkedin-bottom