Kundeservice: +45 60610668
Email: info@ottesen-porte.dk

Alt i porte, hegn og låger

Ottesen er lig med kvalitet, professionalisme og lækkert design

Vi fører kun porte og låger af ypperste kvalitet. Alle vores produkter smedes i hånden og galvaniseres for at opnå den bedste kvalitet og styrke. Til sidst pulverlakerer vi for et perfekt, flot resultat. Se vores portefølje og find en stil, der matcher dit temperament og behov.

Vi skræddersyer alle løsninger efter dine ønsker

  • Opnå et klassisk, elegant og stilet look
  • Få en utrolig stærk og holdbar løsning
  • Byd dine besøgende velkommen i rustikke omgivelser
  • Skærm af og beskyt for uønskede gæster

Bevæg dig rundt på siden og lad dig inspirere af vores udvalg af:

  • Låger og porte i smedejern
  • Automatiserede porte og låger
  • Hegn og låger til haven

Vi ser frem til at realisere din drøm

Ottesen eksklusiv Porte og Hegn er lig med kvalitet, professionalisme og lækkert design

Vi fører kun porte, gitre hegn og låger af ypperste kvalitet. Alle vores produkter smedes i hånden og galvaniseres for at opnå den bedste kvalitet og styrke. Til sidst pulverlakerer vi for et perfekt, flor resultat. Se vores portefølje og find en stil, der matcher dit temperament og behov.

Låger i smedejern

Hvis du vil have en flot effektiv måde at afskærme din have på, er smedejern et godt bud. Det er æstetisk flot at se på og beskytter mod uønskede gæster.

Kvalitetshåndværk i smedejern

Med et smedejernsprodukt fra Ottesen får du håndlavet kvalitet skabt efter dine ønsker. Du kan lade os inspirere dig, eller du kan inspirere os med egne designs og udkast. Resultatet bliver altid unikt og tilpasset dine ønsker.

Processen sikrer resultatet

Låger o.l., der smedes i hånden, giver en masse fordele. Lige fra opvarmning til formning, er der kontrol med processen og dermed resultatet.
Efter smedejernslågen er smedet færdig, skal den igennem flere trin for at opnå optimal holdbarhed og styrke. Første trin sker ved varmgalvanisering, der forhindrer rust grundet forsegling af jernet. Til sidst pulverlakeres lågen med en stærk lak, så den står flot i flere generationer. Ved ridser kan du nemt reparere lågen med en pensel. På den måde bevares lågens galvanisering og holdbarhed.

Smedejern i generationer

Med en smedejernslåge fra Ottesen er du sikret holdbarhed i generationer. De rustikke låger passer godt til den danske lune, det omskiftelige vejr og stolte tradition for design.

Smedejern i generationer

Ottesen er med dig hele vejen, hvis du ønsker det. Vi udfører gerne murerarbejde, når din nye låge skal sættes op på murede søjler, ønsker du også din belægning i din indkørsel etableres eller blot reetableres løser vi også det. Vi har mange års erfaring med automatisk portåbning og andre funktioner, der kan gøre dit hjem endnu mere sikkert. Vi hjælper gerne med dørtelefoner, adgangskontrol og kørebanesensore. Kontakt os, hvis vi skal skabe en unik løsning til dit hjem.